sadsad x
asdasd
Değerli okurlarımız;
Tüm dergilerimiz kargo poşeti dışında şeffaf bir poşet içerisinde gönderilmekteydi.
Salgın süresince de bu uygulamamıza devam edeceğimizi bilmenizi isteriz.
Sağlıklı ve güzel günler dileriz...
Gizlilik ve Güvenlik

Değerli SİNEMART FİLM YAYINCILIK REKLAM MAT. ORG.EĞİTİM HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Üyesi,



SİNEMART FİLM YAYINCILIK REKLAM MAT. ORG.EĞİTİM HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş., müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir.

SİNEMART FİLM YAYINCILIK REKLAM MAT. ORG.EĞİTİM HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece SİNEMART FİLM YAYINCILIK REKLAM MAT. ORG.EĞİTİM HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş. bünyesinde kullanılmaktadır.

SİNEMART FİLM YAYINCILIK REKLAM MAT. ORG.EĞİTİM HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş., üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

SİNEMART FİLM YAYINCILIK REKLAM MAT. ORG.EĞİTİM HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş., e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır.

Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, SİNEMART FİLM YAYINCILIK REKLAM MAT. ORG.EĞİTİM HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş. müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla SİNEMART FİLM YAYINCILIK REKLAM MAT. ORG.EĞİTİM HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş. iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir. Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde SİNEMART FİLM YAYINCILIK REKLAM MAT. ORG.EĞİTİM HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş. veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin SİNEMART FİLM YAYINCILIK REKLAM MAT. ORG.EĞİTİM HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş. arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Üyelerimiz, SİNEMART FİLM YAYINCILIK REKLAM MAT. ORG.EĞİTİM HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş.’ye başvurarak kendisiyle ilgili;

Kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme,
Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
İlgili mevzuatta öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
İlgili mevzuat uyarınca yapılan düzeltme, silme ve yok edilme işlemlerinin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme,
haklarına sahiptir.

SİNEMART FİLM YAYINCILIK REKLAM MAT. ORG.EĞİTİM HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş., yukarıda yer alan talepler uyarınca, gerekçeli olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan gerçekleştirebilir. Talebe konu işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 13. Maddesine göre belirlenen tarife üzerinden ücret talep edilmesi mümkündür.

SİNEMART FİLM YAYINCILIK REKLAM MAT. ORG.EĞİTİM HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş, gelişen şartlar dahilin de herhangi bir zamanda Satış Sözleşmesi ve gizlilik politikasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu değişiklikler, düzenlemeler, ya da iptaller ilan edilir edilmez internet sitesinde yayınlanacak, ayrıca Katılımcının kayıt esnasında vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda en etkin yöntemlerle bildirimler yapılacaktır. Bu bildirimlerin gereği gibi yapılabilmesi için Katılımcının SİNEMART’a sunduğu iletişim bilgilerinin doğru ve güncel olması gerekmekte olup, aksi bir durumda SİNEMART sorumluluk kabul etmeyecektir. Katılımcı, SİNEMART’ın eğitimlerine katılmaya devam etmekle olası değişiklikleri ve düzenlemeleri de kabul etmiş sayılır.
Başvurunuzda yer alan talepleriniz, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz takvim günü içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır. Ancak, işlemin Sinemart için ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınabilir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.